tiistai 1. huhtikuuta 2014

Huhtikuun taloudelliset tavoitteet

Alunperin ajattelin heittää tähän tavoitteet tyyliin "käytän luottokorttia vain 1000 eurolla" ja "pyydän lyhennysvapaata kaikista lainoista", juttu olisi ollut kiva lopettaa kuvalla sillistä ja kuralätäköstä. Tänään on vähän sellainen päivä että mitään ei pidä uskoa.


Mutta nämä ovat totta myös huomennakin.


HUHTIKUUN TAVOITTEET:

1. Lisäansioita 400€ käteen.
Tästä sen verran että tiedän että blogituloja on tulossa satasen verran. Vakilisätyötä tiedossa noin vajaalla parilla sadalla. Suuri osa kuukaudesta on kuitenkin vielä kartoittamatonta ja melkein kaikki on mahdollista.

2. Kulutusvapaita päiviä vähintään 10.
Vuositavoite vaatii että keskimäärin kuukaudessa saan 10 ostovapaata päivää.

3. Prosenttihaasteeseen suurempi panostus kuin viime kuussa.
Mielessä tietty summa, jonka pystyn laittamaan jos maaliskuun palkkoja on lyhennyspäivään mennessä jo tullut.

4. Tärkeimmän lisätyön varalle suunnitelma.
Kakkostyöstä on tullut sellaisia uutisia että tarve omalle työpanokselle on mahdollisesti vaakalaudalla. Tähän en itse voi vaikuttaa mitenkään muuten paitsi keksimällä suunnitelman jolla edetä jos varma kuukausittainen lisäansiokeino jääkin pois. Huhtikuulle on vielä töitä vähäsen tiedossa mutta taitaa olla aika viritellä lisää leiritulia.

Onkos ketään vedetty kuin pässiä narussa tänään?

2 kommenttia:

 1. Kiinnostuksen herätti tuo "blogituloja on tulossa satasen verran". En tiedä oletko aiheesta jo postannut, mutta tästä olisi kiinnostavaa kuulla lisää. Onko kyseessä vain tämän blogin tuotot, ja tulevatko rahat pelkistä mainosklikkauksista vai mistä? Toisin sanoen miten se tehdään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikuussa (15.pvä) oli juttu netti- ja blogitienauksesta. Sen voit hakea tuolta arkistosta tai kopioida tämän http://velivelkainen.blogspot.fi/2014/02/tuloja-netista-blogista.html

   Kyseessä ei ole tämän blogin tulot, valtaosan saan muualta. Osa siis mainosklikkauksia, osa suositusten mukaan tehtyjä kauppoja. Olen joskus myös myynyt artikkeleja erääseen blogiin, siis kirjoittanut tietystä aiheesta ja saanut siitä korvauksen.

   Poista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...