tiistai 16. joulukuuta 2014

Velka numeroina - joulukuu

Jos tämä on ensimmäinen näkemäsi velka numeroina -katsaus et ehkä tavoita täydellistä kuvaa tilanteesta. Paina sivun ylälaidasta Velka numeroina -nappia ja selaile aiempia katsauksia, vaikka aina vuoden 2013 huhtikuusta lähtien niin näet myös sen mistä on lähdetty matkaan.
Velanmaksuun on tullut joulurauha. Ylimääräisiä lyhennyksiä ei tehty. Voi olla että opintolainaan teen jonkun pikkulisälyhennyksen mutta mahdollisuus siihen selviää vasta ennen seuraavaa palkkapäivää.

En tiedä miten palkanmaksuni tulee jatkossa menemään, työpaikka vaihtuu nyt vuoden vaihteessa ja palkkapäivä saattaa olla eri ja siten vaikuttaa tilanteeseen hetkellisesti.

Peruslyhennyksillä meneminen ei haittaa lainkaan. Kokonaissaldo kuitenkin pienentyi taas kivasti ja se on pääasia. Jokainen euro on kotiinpäin. Muuttoon liittyen tuli kuluja kun tein hankintoja ja nämä sekä vuokra huomioiden lainan ylimääräinen lyhentäminen oli tässä kuussa toissijaista.

Vuoden päästä joulukuussa saattaa olla taas täysin erilainen tilanne erilaisine lukuineen ja lainoineen. Mielenkiinnolla jatketaan kuukausi kuukaudelta eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...