sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Ilmaisia muroja

Meillä syödään muroja. Minä syön, lapsi syö, puoliso syö. Kaupassa sattui alkukuusta silmään Nestlen kampanja, jossa luvattiin kahden muropaketin ostajalle Iittalan kynttilätuikku lahjaksi.
Koska tuollaiset murot ovat käypää tavaraa meillä, tartuin syöttiin ja ostin kaksi pakettia. Näillä on viikonlopun aamiaispöydässä nyt herkuteltu. Nestlen kampanjasivulle (www.fitnesskampanja.fi) kuitin ja omat osoitetiedot syöttämällä saa kotiin lahjaksi valitsemansa tuikun.

Uutena nuo tuikut maksaa kait jotain 10-13 euron välillä, kaupasta riippuen. Citymarketissa murot maksavat 2,25€/pkt. Kaksi pakettia saan 4,50€ hintaan, tuikut myyn paikallisille kirpparimammoille vähintään vitosella.

Mutkan kautta pyöräytettynä tämä opiskelijatalous syö ilmaiset aamiaismurot niin kauan kuin kampanja kestää (30.11 asti). Kamppissivulta tuikut on pariin otteeseen jo mennyt loppuun, tavaraa on kuitenkin tullut lisää. Tuskin keskeyttävät kamppista kun edes puoliväli ei ole vielä saavutettu.

Kyllä sitä on taas pienestä onnellinen.

3 kommenttia:

  1. Joskus muinoin osallistuin tähän. Murokulhoja sai odottaa tosi kauan ja sähköpostitse niiden perään kysellä pariin otteeseen. Sen jälkeen päätin, että mihinkään tällaisiin en enää osallistu.

    VastaaPoista
  2. Itsekin tartuin syöttiin ja ostin neljä pakettia muroja! Kahta tuikkua odotellessa ja kolmatta tekisi mieli :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...