tiistai 31. lokakuuta 2017

Suomen inspiroivimmat säästöblogit


Suomen inspiroivimmat säästöblogit 2017
Velaton -blogi on mukana 25 blogin joukossa Suomen inspiroivimmat säästöblogit 2017 listauksessa! Oho ja woohoo!

Kikkakolmosilla ja ruohonjuuritason pienillä teoilla voi siis saada manifestoitua inspiraatiota, yritystä ja ennen kaikkea toivoa ihmisille jotka elävät kädestä suuhun. Suurella tavalla mutta pienesti. Jes. Tosi mukava yllätys tällainen!

Talouteni.fi -sivusto on tällaisen listauksen tehnyt ja on tietysti mainiota olla mukana tuossa joukossa.

Teepä nyt niin että käy katsastamassa tuo 25 blogin joukko (klik) ja lueskele sieltä järjestyksessä tai satunnaisotannalla blogeja. Mukana on varmasti jokaiselle myös uusia tuttavuuksia.

Talouteni.fi -sivulta löytyy mm. opiskelijan elämän helpottamiseksi tarkoitettu infograafi digipalveluista joita hyödyntämällä voi saada myös taloudellista etua. Infograafin luomisessa on ajateltu nimenomaan digitalisaation vaikutuksia arkeen. Käykäähän kurkkaamassa jos aihealue osuu ja uppoaa! (Klik)

Huomenna julkaisen koonnin lokakuun aikana kertyneistä lisätuloista ja hyödykkeistä.

4 kommenttia:

  1. Onnittelut listalle pääsystä :) Varmasti omasi on motivoiva velkaantuneille. Katselin listan blogit läpi ja kyllä sieltä varmaan joku uusi lähtee lukuun.

    VastaaPoista
  2. Ansaitset paikan listalla, onnittelut sille pääsemisestä. Uusia ja mielenkiintoisia blogeja on aina mukava löytää, joten pitää syventyä listan antimiin tarkemmin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Bottispämmäyksen vuoksi muutin asetuksia niin että vähän täytyy nähdä vaivaa kommentoidakseen.

Lue myös:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...